Barts Boekje Junior, BEAUTY, KRAAMCADEAU

The Gift Label baby skin care

The Gift Label 2

Het Amsterdamse merk The Gift Label maakt allerlei hebberigmakende spulletjes. Die je iemand anders of lekker – self love! – aan jezelf cadeau kunt doen. Naast de kaarsen, kaarten, zeep, mokken en confetti postcards hebben ze onlangs een lijn baby artikelen toegevoegd. Shampoo, body oil, body wash en roomspray met leuke kleuren en lieve tekstjes op de verpakking. Fijn om (als kraam)cadeau te geven en te krijgen.

The Gift Label staandWelcome Little One, Bubbly Baby, New Dude en Hi Baby zijn enkelen van de lieve tekstjes die op de mooie flessen babyverzorgingsproducten staan. Vergezeld van jummie pastelkleuren en doddige tekeningetjes. Een lekker zoet cadeautje. En een extra flesje body oil of wash komt altijd van pas. Al is het maar stiekem voor mama zelf. Knipoog.

In de mooie flessen zit hypoallergene, vegan producten. Zonder troep als parabenen en sulfaten. Want het is natuurlijk wel 2018 en we smeren niet zomaar iets op de tere babyhuidjes. Baby blij, mama blij. En dat is natuurlijk precies wat we cadeau wilden geven; een klein stukje geluk.

The Gift Label baby skin care is te koop via de webstore.

Ook leuk