Barts Boekje Junior, INTERIEUR

Nous Nous Capsule Collectie by The Souks

Barts Boekje - nousnous

Moeten we nóg een keer zeggen dat we alles van The Souks willen? Om de simpele reden dat we eigenlijk in Marrakech willen wonen? Qua looks dan, want verder vinden we het voorhethelejaardoor te warm daar, en de media te druk (sorry, maar zo staan de sterren). Anyways: alles wat pompoenen heeft, en strepen, en die onmiskenbare Marrakech-vibe… Hebben. Nu. Want more is more in dit geval, heus.

Alsof Sandra (eigenaresse van The Souks) en Emma (fotografe én Barts Buddy, snel meer daarover) en allround creatief Kelly wisten dat ik zwanger was (inmiddels is Baby Vito geboren), starten ze een mini-Marrakech-me capsule collectie die ze Nous Nous doopten. Nous Nous? Nous Nous! Nous Nous Capsule Collectie by The Souks. Twee helften maken samen één geheel, dat is waar Nous Nous voor staat. Dus: een beetje voor jou en een beetje voor je mini-me. Plus: het is de naam van een typisch Marokkaanse koffie. Eentje om de tijd voor te nemen en van te genieten op je eigen manier. Perfect sfeertje, perfecte naam, perfecte mini-collectie.

Dat starten begon natuurlijk al even geleden aangezien alle items van die collectie met de hand in Marrakech werden gemaakt. En zó leuk zijn!

 

Barts Boekje - nousnous 3

Wat precies? De Nous Nous collectie is een verzameling van handgemaakte Marokkaanse items die dezelfde o zo relaxte levensstijl ademen, geïnspireerd op de aardse, zonnige tinten van de authentieke smalle straatjes van Marokko en de médina in Marrakech en Jurika.

Elk stippenkleed, pompom-kussen, wollen throw on, rieten luiermand werd door het trio zelf ontworpen. Kuddos.
Barts Boekje - nous nous collection 2
Hebben? Snap. Komende vrijdag en zaterdag organiseren de drie een tweedaagse pop up shop:

Vrijdag 30 maart + zaterdag 31 maart, beide dagen van 11 – 18 uur
Studio Sarphaat, Sarphatipark 116bg Amsterdam

Good to know: alle items zijn handgemaakt en er is een limited oplage beschikbaar. Is je lievelings-item uitverkocht? Na de pop-up zal de collectie beschikbaar zijn als pre-order op Thesouks.com. Salaam!

@nousnouscollection

Ook leuk