AMSTERDAM, Barts Boekje Junior, FESTIVAL

Het Mooie Kinderboekenfestival Amsterdam

Kinderboekenfestival 1

Wanneer je kind met een boek aan komt zetten met de vraag of je het wilt voorlezen, maakt je hart toch echt even sprongetje. Want boeken zijn uiteindelijk toch zó veel fijner dan het digitale werk. Aangezien de wereld van tegenwoordig niet meer alleen in 2D leeft, brengen ze de wereld van de boeken gewoon tot leven in 3D. Tijdens Het Mooie Kinderboekenfestival worden 18 boeken uitgebeeld, voorgelezen, geïllustreerd, gezongen en beleefd.

Kinderboekenfestival staandOp zondag 27 mei is de Tolhuistuin in Amsterdam Noord voor de tweede keer het toneel van dit bonte festival voor kinderen van 4 tot 10 jaar. Op Het Mooie Kinderboekenfestival kunnen kinderen luisteren, kijken en meedoen. Er zullen vreemde eenden, hele vieze boeken, diere-liere-liedjes, bladerbeesten, poep en meer zijn. Daar gaan die kleine bovenkamers gegarandeerd creatief van tekeer. En als ouder kun je vast en zeker een creatief graantje meepikken voor regenachtige dagen binnen. Zo wordt boekjes lezen met de kids nóg leuker.

Het Mooie Kinderboekenfestival, Tolhuistuin Amsterdam Noord, zondag 27 mei van 11.00 tot 17.00 uur.

Ook leuk