Barts Boekje Junior, GLOEDNIEUW, INTERIEUR

Hobbelpaard nieuwe stijl van Studio Bluc

barts-boekje- studio bluc 1

barts-boekje-studio bluc 3

Onderwerp van gesprek is de CAVALCADE collectie van het Amsterdam based studio Bluc, het initiatief van de Italiaanse Luca Boscardin en Valentina Raffaella (hoe mooi klinkt alleen dat al?). Samen creëerden zijn een collectie ‘rocking animals’ (auto correct maakt er hier steeds focking animals van… Lullig), gemaakt uit een een enkel stuk duurzaam hout. De schommeldieren – er is een zebra, een paard, een eland, een giraffe en een krokodil – hebben strakke, eenvoudige lijnen (precies raak) en heldere, goed gekozen kleuren. Van die kids dingen die wél heel cool in je huis staan en bovendien tijdloos zijn: de vijf dierenvrienden gaan jaren mee en worden alleen maar cooler, lijkt mij.

barts-boekje- studio bluc 4

Kortom: een origineel cadeau voor de mini waar je zelf ook blij van wordt. We like. Want geef toe: het is nog best lastig om iets smaakvols voor in huis te vinden die aan allebei die eisen voldoet. En dat ook nog eens origineel is. Bam. Gelukt.

Ook leuk: het idee achter de dieren is dat ze de fantasie van je uk prikkelen: wie wil er immers niet als Daenerys Targaryen op haar draak (ok, krokodil… Fantasie zeiden we toch) springen (graag dat haar er ook bij, dank u). En Lucky Luke mocht willen dat-ie een pastelkleurig paard had. Bovendien zijn de dieren knetterstevig en hufterproof voor zelfs de grootste kleine hooligans én voldoen ze aan alle Europese veiligheidregels. Dank Studio Bluc.

 

 

barts-boekje- studio bluc 2

Wil je hebben toch? Kan. Luca en Valentina zijn namelijk klaar om hun dieren naar de producent te brengen, alleen hebben ze nog iets wat budget – of eigenlijk: een zeker aantal bestellingen – nodig om alles te realiseren: om de prijzen van de hobbeldieren betaalbaar te houden, moeten ze een minimaal aantal dieren produceren. En die moeten wel afgenomen worden. Simpel. Dus is er een kickstartercampagne. Kun je alvast je eigen favoriet bestellen en help je Luca en Valentina op weg. Kies alvast voor je favoriete hobbeldier zodat ze z.s.m. aan de productie kunnen beginnen. Hoe en wat? Voila: kickstarter x Studio Bluc

Ook leuk