AGENDA, BART'S GROENE HOEKJE, Barts Boekje Junior

Holistic Pregnancy workshop

Holistic workshop 1

Ook al zijn we niet alle dagen vegan (lees: geen enkele dag eigenlijk), de knappe meiden van Go With The Glow volgen we al een tijdje vanwege de smakelijke brunches en diners die ze organiseren. En aangezien één van de twee zussen nu hartstikke zwanger is, kon een speciale pregnancy edition natuurlijk niet uitblijven. Op 31 maart geven ze de eerste Holistic Pregnancy workshop in Amsterdam.

Holistic workshop 2Gebaseerd op haar eigen ervaringen, heeft Isabella samen met Loulou een programma samengesteld om andere zwangere vrouwen te voorzien van praktische tips en tricks om gezond en gelukkig die negen maanden uit te zitten. Uiteraard komt aan bod hoe je met plantaardige voeding de juiste bouwstenen voor jou en de baby in je buik verzamelt. Verder is er een moment ingelast voor een yogasessie vol oefeningen die je de komende maanden ook thuis kunt doen, leer je meer over het effect van geuren en kristallen en wordt afgesloten met een meditatie waarbij je contact maakt met de babe. Uiteraard alles in combinatie met de nodige vegan hapjes, taart en sapjes, voor de gezonde energie boost die je nodig hebt.

Holistic Pregnancy workshop, zaterdag 31 maart, De Roos P.C. Hooftstraat 183 Amsterdam

X Jorien

Ook leuk