WINKELEN

Band of Boys

barts boekje jr - band of boys

Wie wil er nu niet lid zijn van een band? En wanneer er dan ook nog hamburgers bij komen kijken, is er voor geen enkele jongen nog houden aan. Zie daar de nieuwe zomercollectie van Band of Boys. Het merk blijft ook dit seizoen weer trouw aan hun kenmerkende street-style maar deze keer met gebruik van meer extreme kleuren. Variërend van ingetogen wit, zwart en grijs tot een bonte mix van primaire kleuren als blauw, geel en rood.

Het is nog altijd een en al vrolijkheid wat het merk uitstraalt, passend bij de jeugd en natuurlijk de – hopelijk – zonnige zomer die ons te wachten staat. Alle kleding is extreem draagbaar en comfortabel en door het gebruik van slijtvaste stoffen en de wat wijd zittende ontwerpen, zijn Band Of Boys-kledingstukken perfect voor het buitenspelen.

barts boekje jr - band of boys 3

En Band Of Boys zou zijn naam geen eer aandoen wanneer er geen hele verzameling prints aan te pas kwam. Opnieuw werkt het merk samen met de geweldige illustrator Nadia Flower, met wie ze de afgelopen paar jaar al vaker samenspanden. Ook de hulp van de New Yorkse kunstenaar Matthew Langille werd voor het eerst ingeschakeld. De verzameling leuke grafische prints geeft het assortiment een eigenzinnig randje en onderscheidt zich daarmee van de veel meer gangbare jongensmerken. Kijk bijvoorbeeld naar die hamburgerprint, dat is toch liefde op het eerste gezicht!

barts boekje jr - band of boys 2

Ben je dus op zoek naar nieuwe prints voor je kleine avonturier, dan is deze collectie absoluut een aanrader!

bandofboys.co.nz

x Kim

Ook leuk