Barts Boekje Junior, WINKELEN

Hugo loves Tiki

Barts-Boekje- hugo & tiki

Ik wilde dit stukje beginnen met ‘hadden we het hier eigenlijk al eens over Hugo loves Tiki gehad’?, tot ik het zelf even terug ging zoeken en wat blijk: jawel. Dat hadden we. Zie hier: Hugo loves Tiki. Maar wat goed is, mag vaker benoemd
en dus doen we het gewoon nog een keer.

hugo loves tiki 2Er is namelijk ook wat nieuws te vertellen: Hugo loves Tiki is er tegenwoordig ook voor grown ups. Lees: de vrolijk gekleurde kieskleding in een paar maten groter. Hoe gezellig.hugo loves tiki 3

Al loven we het label nog steeds vooral voor de kleintjes. De vrolijke prints kunnen niet anders dan je laten glimlachen (al helpt het te leuke mini-mannetje dat model staat voor de campagne ook mee).

Tip: volg vooral de instagrampagina van het merk. Niks geen commercieel gedoe maar vrolijke inspirerende plaatjes waarna je meteen zin hebt om te gaan shoppen/ je kind (weer) te gaan verkleden.

Hugo loves Tiki

Ook leuk