AMSTERDAM, Barts Boekje Junior

De Gibraltar Amsterdam

Gibraltar 1

Op een relatief onbekende locatie aan de Haarlemmerweg vind je De Gibraltar: een sympathieke hangout mét speelgedeelte. Tikkeltje kneuterig, jazeker, maar vooral lekker no-nonsense en een plek waar iedereen welkom is.

Gibraltar staandSinds 14 februari is de boel na een flinke verbouwing heropend en kun je er dagelijks met je uk terecht. Binnen is het een bonte verzameling aan vintage meubels en kun je in een van de knusse hoekjes een prima bakkie of een glaasje limo drinken.

Extra reden voor een bezoekje aan deze verborgen spot in BoLo is de enorme speeltuin. Ook kleintjes met een beperking kunnen zich hier uitleven want er is een rolstoel-draaimolen en de glijbanen zijn extra breed, zodat je samen met je kind naar beneden kunt. In de voorjaarsvakantie staat er van alles op het program, dus check even de agenda op de site. Laat het buitenspeelseizoen maar beginnen!

De Gibraltar, Haarlemmerweg 645 A

Liefs,
Jorien

Ook leuk