ALLERHANDE TIPS, Barts Boekje Junior

Veloretti x Lot

Barts-Boekje- veloretti Lot Madeleine

Nee, we hebben geen aandelen Veloretti maar kíjk even, HOE cute is dit? Sowieso zijn de mini (stap) fietsjes van het Amsterdamse fietsenlabel de allerzoetste van het wielerstel (lees hier meer daarover: Veloretti Mini) en als illustratrice Lot (ofwel Lot Madeleine) los gaat op die stapfietsmodelletjes, dan heb je ons.

Lot haar handschrift is gemakkelijk te herkennen aan de witte schrijfsels op een zwarte ondergrond. Schrijfsels die gaat ‘de wijsheden des levens’ bevatten. Let wel: Lot haar wijsheden. En die zijn af en toe bijna Cruyffiaans. Een compliment. We like. Er zijn nog maar een paar van deze fietsen te scoren en daar moet je wél even wat voor doen: namelijk de beste/ grappigste/ origineelste uitspraak van je mini – Cruyffiaans graag – opsturen zodat Lot daar weer mee aan de slag kan, en jij, en je mini Cruyf, een fietssie hebben verdient (niet gratis overigens).

Ook leuk