AMSTERDAM, ETEN & DRINKEN

Open: Melksnor Familie Café Amsterdam Oost

Barts-Boekje- melksnor

De eigenaren van STEK hebben, bijna naast de deur, een kakelverse nieuwe hotspot geopend: het Melksnor Familie Café in Amsterdam Oost. Een familie-spot wel te verstaan, met alleen maar leuks. De naam, dat allereerst, want gezellig en niet te serieus. De communicatie, want met humor. En de locatie in Amsterdam Oost, aan de drukke Wibautstraat, waar al veel fijns is te vinden, maar heus nog niet genoeg. Makkelijk bereikbaar met OV, fiets en auto. Melksnor is een feest voor de kinderen, maar vooral voor de mama’s en papa’s – en de opa’s, oma’s, ooms en tantes &co – uit (of van buiten) Amsterdam.

Barts-Boekje- melksnor 3Want: gewoon een biertje en een wijtje op de kaart, lekker veel ruimte voor de kinderwagen, stapels tijdschriften en in de algemeenheid is het een hufterproof geheel. Kijk, daar houden we van. De kaart geeft iedereen – jong en oud – ruime keuze. Een kleine greep: kinderkoffie voor junior, pakjes sap, fruit (om zo uit de schaal te pakken), pannenkoeken, broodje met pindakaas of gerookte zalm, bitterballen, kip met friet of een melksnorstamppot. Klinkt goed, toch?

Verder is er heel veel speelgoed, rustige zithoekjes, krijtborden en wat dan al niet meer. En alvast een scoop, want in de zomer krijgen ze bij Melksnor een waanzinnig terras, ver van de straat, met misschien zelfs een zandbak. Maar daar houden we je over op de hoogte. Wij zijn enthousiast, voor klein én voor groot!

x Juul

Wibautstraat 105, Amsterdam

Ook leuk