ALLERHANDE TIPS, Barts Boekje Junior, WINKELEN

Little Indians Sample Sale – 6 januari

Barts-Boekje-sample sale little indians

Tussen al het sale geweld door, kondigt een van onze all time favoriete kinderkledingmerken – het Rotterdamse Little Indians natuurlijk – ook nog eens hun eerste sample sale van dit jaar aan! En die sample sale volgt al heel snel ook: op zaterdag 6 januari aanstaande kun je bij Little Indians aan de Goudsesingel in Rotterdam de hele dag samples en stock uit verschillende seizoenen tegen kleine prijzen shoppen.

Betalen kan zowel cash als pin, de kinderwagens wel even thuislaten want die mogen er gezien de verwachte drukte niet in. Meer info vind je hier (en hier onder):

Facebook

Wanneer:
Zaterdag 06-01 van 10.00 – 17.00 uur

Waar:
Goudsesingel 231 A
3031 EK Rotterdam

x Kim

Ook leuk