BARTS BABY, Barts Boekje Junior, INTERIEUR

SnüzPod co-sleeper

Barts-Boekje-SnüzPod

En dan komt er dus een nieuw kleintje. De eerste, of de vierde, maakt niet uit: je bent – als het goed is – vooral bezig met de leuke zaken, en met een paar praktische. Maar de leuke, die nemen de overhand. Het inrichten van het kamertje bijvoorbeeld. Dan zou je bijna vergeten dat dat kleintje de eerste maanden de binnenkant van dat kamertje misschien wel helemaal niet gaat zien… Omdat je hem of haar liever dicht bij je houdt ’s nachts, en/ of omdat je baby binnen handbereik simpelweg stukken handiger is als je hem of haar moet voeden (fles of borst, maakt eigenlijk niks uit).

En dan kom je dus ineens alsnog bij het begrip ‘co-sleeper’ uit. Co-watte? Een co-sleeper. Het woord zegt het al: een wiegje dat gemaakt is om de eerste maanden naast je eigen bed te staan. dat kan any klein bedje zijn, ja, dat is waar, maar een co-sleeper heeft een paar slimme foefjes, zoals een zijkant die naar beneden kan zodat je je kindje niet uit bed hoeft te tillen, maar vrijwel naar je toe kunt halen. Slim.

Er zijn nogal wat opties op de markt (joh… Welkom in de wereld die jonge ouders heet en waar de economie o zo op inspeelt) maar er is er maar een enkeling die alle prijzen in de wacht sleept voor zowel design, vernuft, duurzaamheid als praktisch gebruik. Kijk. Now we are talking. De SnüzPod kreeg al die prijzen. Een duurzaam wiegje voor de eerste maanden van een label, Little Green Sheep, dat begon met het maken van verantwoord beddengoed en matrassen. De SnüzPod is in hoogte verstelbaar, aan je bed vast te maken en het zijpaneel kan omhoog en omlaag. Bovendien is de SnüzPod in verschillende kleuren en materialen te bestellen. Holla! Bestellen doe je m hier: Snuzpod

Ook leuk