AMSTERDAM, Barts Boekje Junior, ETEN & DRINKEN

Melksnor Familie Café Amsterdam

Barts Boekje - melksnor amsterdam amsterdam

Nog niet eens open en alles is NU al leuk aan het soon to be Melksnor Familie Café in Amsterdam Oost! De naam, dat allereerst, want gezellig en niet te serieus. Het ‘familiecafé’ (en niet kindercafé) dat ons doet vermoeden dat vaders en moeders (en ooms en tantes & co) het er óók heel gezellig gaan hebben. De communicatie, want met humor. En de locatie in Amsterdam Oost, aan de drukke Wibautstraat waar al een hoop fijns zit (ook met het kroost! Benji bijvoorbeeld, een ontbijt- en lunchparel, en STEK bijvoorbeeld), maar heus nog niet genoeg, een straat makkelijke bereikbaar met OV, fiets en auto.

Barts Boekje - melksnor amsterdamTot zover de feiten… Wat te verwachten? De facebookpagina geeft – buiten die gezellige zwart-wit communicatie, de naam en het adres, nog niet zo gek veel weg. Ja, dat je e terecht kunt voor een pannenkoek, een lekker broodje, gevulde borrelplank of homemade stamppot. En dat kinderen een belangrijke doelgroep zijn en er dus wat rumoer en gespeel zal zijn bij Melksnor Amsterdam. En de verbouwingskiekjes? Daarop lijkt de zaak ook nog eens lekker ruim te gaan worden. Zin in!

Wibautstraat 105, Amsterdam

Ook leuk