Barts Boekje Junior, WINKELEN

LILLE STADFELDT

Barts Boekje - LILLE STADFELDT

Oh de o zo mega-cute kinderboetiekjes met hippe dingetjes en kleertjes… Yup, precies van die, die poppen in Kopenhagen als paddestoelen uit de grond. Het is bijna niet bij te houden. Bijna, want voor een écht leuke nieuwe hebben we altijd nog wel een gaatje. Zoals Lille Stadfeldt, een te leuk mini-winkeltje in de gezellige wijk Frederiksberg in Kopenhagen, Denemarken waar we (lees: Debbie, onze Nederlandse in Kopenhagen buddy) onlangs bij toeval tegenaan liepen. Lille Stadfeldt dus, en daar waren we niet voor het laatst…

De eigenaresse van Lille Stadfeldt wilde namelijk graag nét wat andere merken verkopen dan alle andere Deense merken die je in de meeste winkels vind. Ze vond haar inspiratie in Istanbul, Parijs en Berlijn, en dat voel je eenmaal binnen bij Lille Stadfeldt meteen. In het winkeltje voornamelijk de leukste lookjes voor je mini van o.a. Búdo, Engel, MP, Long live the queen, Emile et Ida, Minimalisme en nog veel meer!

Barts Boekje - LILLE STADFELDT 1Stuk voor stuk merken die bekend staan om zowel hun spot on looks als de uitstekende kwaliteit. Lille Stadfeldt verkoopt de collecties van 0-10 jaar.

Het leuke aan Lille Stadfeldt is dat, terwijl mammie lekker rondneust voor dat speciale jurkje of broekje, de mini zich kan vermaken in een speelhoek speciaal ingericht voor de kleintjes. Rustig shoppen to the max! Hulde voor Lille Stadfeldt en niet te missen when in Kopenhagen.  

facebook.com/lilleStadfeldt

x, Debbie

Ook leuk