AMSTERDAM, ETEN & DRINKEN

Restaurant Leuk Amsterdam

Barts Boekje - Leuk Amsterdam 1_edited-1

Wie Amsterdam een beetje kent, weet dat het gebied rond de Houthavens helemaal hartstikke ‘aan’ is. En wie kinderen heeft, weet dat een restaurant waar je met de auto kunt komen, en waar je ook een beetje normaal parkeren kunt, een zegen is. Combineer die twee en je komt binnenkort terecht bij het splinternieuwe restaurant Leuk Amsterdam aan de Danzigerkade op nummer 8. Dat is naast Theater Amsterdam (aanrader!) en op een steenworp van restaurants als Wilde Kroketten (jawel! Een heus krokettenrestaurant. Niet perse gericht op ‘met het kroost’ aangezien de kroketten van de culinaire kind zijn), Remeiland en Pont 13 (die laatste zeker ook perfect zondag-materiaal).

Barts Boekje - Leuk Amsterdam 1

Meer dan prima buren voor Leuk Amsterdam en het grote restaurant misstaat er allerminst tussen. 1 November openden ze officieel de deuren en hoewel we nog moeten gaan proeven, beloven de geluiden goeds: locatie check, formaat (groot!) check, good loting industrieel sfeertje check, menukaart in kannen en kruiken en de fikse, goed gevulde speelhoek zo goed als helemaal klaar. Juist ja, een flinke speelhoek: Leuk Amsterdam roept naar wie het maar horen wil dat ze hét leukste restaurant van Amsterdam zijn voor wie met kids uit eten wil. Vinden we leuk, want die konden we best nog een gebruiken. Kortom: tot heel snel Leuk Amsterdam!

Leuk AmsterdamDanzigerkade 8 Amsterdam

Ook leuk