Barts Boekje Junior, WINKELEN

EN FANT

Barts Boekje - regenlaarsjes

Nooit gedacht dat we zoveel tijd kwijt zouden zijn met het vinden van laarsjes voor het kroost, maar inmiddels weten we beter. We kunnen de meest beeldige schoentjes shoppen, maar regenlaarzen zijn gewoon de all time favorites. Het hele jaar door. En aangezien die pootjes blijven groeien en de jeugd elk seizoen een paar verslijt, gingen we ook voor de winter maar weer op jacht.

Barts Boekje - en fant_edited-1Met succes, want samen met de mini zijn we stapelverliefd geworden op de warme leukers van het Deense merk EN FANT. De thermoboots zijn volledig gevoerd met 100% wol, zijn waterdicht en komen in de klassieke kleuren oudroze, zwart of donkerblauw. Of voor de glitterliefhebbers in metallic roze of grijs. Combineert met alles en is behoorlijk peuterproof, kunnen wij je vertellen. O.a. te koop bij Teuntje op de Haarlemmerstraat.

Enfant

 x, Jorien

Ook leuk