ALLERHANDE TIPS, Barts Boekje Junior

Bellen met Sinterklaas

Barts Boekje - sinterklaas

Bellen met Sinterklaas? Ja dus, dat kan. Niet voor het eerst dit jaar hoor, maar leuk blijft het wel. Simpel is het ook nog eens: download in de apple of android store de app en de rest wijst zich vanzelf. Je kunt kiezen uit drie opties:

  • Voicemail van Sinterklaas
  • Sinterklaas belt op
  • Stuur Sint een sms

Die tweede is natuurlijk gillen. Oke, kost wat extra maar ach… Vul het geslacht en de leeftijd van je kindje in, waar hij/zij van houdt (hiervoor moet je bijbetalen) en de reden van het gesprek (misschien eet hij/ zij zijn bord niet leeg? Of iets anders?) en stel uiteindelijk in wanneer Sinterklaas precies moet bellen. Kind kan de was doen.

Bellen met Sinterklaas app

beeld links via @marliesdoes

Ook leuk