Barts Boekje Junior, INTERIEUR, SLAPEN

Crisp Sheets Mini

Barts-Boekje- crisp sheets mini

Oh boy, wat zijn we verslingerd aan werkelijk álles van Crisp Sheets, het Amsterdamse label voor op je nest. Ondergetekende heeft inmiddels een drietal exemplaren in de kast (en op het bed), want echt, het ís een feestje om iedere avond onder iets anders dan een HEMA (niks mis mee overigens) dekbed te stappen. Kweetnie… Voelt chique. Als in een hotel (helemaal wanneer je het strijkt. Doe ik veel te weinig maar het is echt zo: in het geval van Chrisp Sheets sta ik op het punt het wel te gaan doen – ook wat waard).

Wisten we niet, jij wellicht ook niet, maar bij deze: de weergaloze knappe en fijne lakens en dekbedovertrekken van Crisp Sheets zijn er ook in mini-variant! Niet heel ieniemini maar vanaf het peuterbedje is het bal!

Barts-Boekje- crisp sheets 1

Vooral nog zijn er 2 (of 4, maar net hoe je het bekijkt) variaties: de bekende palmbomen en de gesloten oogjes, beiden in heel zacht roze (eggshell) en heel licht blauw te krijgen. Feest.

O, en zocht je nu ook nog iets voor aan de muur op de (kinder)kamer: Crisp Sheets heeft ook te gekke wall art. Geen truttig gedoe maar toffe posters met het heelal bijvoorbeeld, of het sterrenbeeld van je mini (cadeautip!).   Crisp Sheets

Ook leuk