AMSTERDAM, Barts Boekje Junior, ETEN & DRINKEN

Van de Buurt Amsterdam – Bos en Lommer

Barts-Boekje - van de buurt

Er zijn weinig restaurants waar je je samen met je mini zó welkom voelt als bij Van de Buurt in BoLo (Bos en Lommer in Amsterdam dus). Maar laten we gelijk duidelijk zijn: Van de Buurt Amsterdam is absoluut geen hysterisch kindercafé, maar een gezellige buurtkroeg waar extra rekening gehouden wordt met de allerkleinsten. Dat betekent dat er meer dan genoeg kinderstoelen zijn, dat je er kunt verschonen en dat er zelfs biologische babyhapjes van ‘De Kleine Keuken’ op de menukaart prijken. Het overgrote deel van de producten hier komt – what’s in a name – uit de buurt, dus van de Turkse bakker, de ijssalon en de bloemist om de hoek.

Oudere buurtbewoners, flexwerkers en jonge ouders zitten gezellig naast elkaar en helemaal knus is het op zondagavond, als je op groot scherm ‘Heel Holland Bakt’ kunt meekijken terwijl je geniet van een vers baksel van kok Tim en koffie van Lot Sixty One. Alle punten naar Van de Buurt.

Van de Buurt, Gerard Callenburgstraat 1, Amsterdam vandebuurt.nl

x Jorien

Ook leuk