ALLERHANDE TIPS, Barts Boekje Junior, NINA, WINKELEN

Little Chef – Lilliputiens

Little Chef

Waarschijnlijk ken je het vrolijke kinder(speelgoed)merk uit België al wel. Voornamelijk bekend van de stoffen speeltjes in vrolijke personages en kleuren. Van babyspul tot schoolrugzakjes en van speelboekjes tot muziekspeelgoed. Fantasierijke, kleurige wezentjes zijn de rode draad van Lilliputiens’ speeltjes en maken het creëren van een avontuur tijdens het spelen wel heel makkelijk.

Lilliputiens

Het vrolijke merk heeft dit voorjaar iets nieuws: Little Chef. Ja ja, je raadt het al; waarmee mini lekker aan de slag kan in de keuken. Het begint met een kookboek met twaalf recepten die speciaal gemaakt zijn voor kleine kokshandjes. En omdat een échte chef natuurlijk niks is zonder zijn gerei, is er een hele reeks fleurige bakvormpjes, koekstempels, lepels en kloppers gemaakt. Persoonlijk vinden we de spannende eierscheider, het handige werkmatje wat meteen in de oven geschoven kan worden en de té schattige koksmuts met keukenschort de toppertjes.

Little Chef is vanaf dit voorjaar te koop in heel veel winkels in Nederland en is het perfecte cadeau voor vier-plussers die graag creatief bezig zijn. Mama wordt er ook blij van, geloof ons, want de kiddo’s zijn meteen een half uurtje kokend onder de pannen. En van de rommel in de keuken kan weer een ander spel worden gemaakt. Toch? Bon appetit! Lilliputiens

Ook leuk