BART'S GROENE HOEKJE, Barts Boekje Junior, ETEN & DRINKEN, KIM AIMEE, ROTTERDAM

Juffrouw van Zanten, Rotterdam

Juffrouw van Zanten

Aan de gezellige ‘dorpse’ Lusthofstraat in de Rotterdamse wijk Kralingen vind je sinds half februari Juffrouw van Zanten. Een fijne plek waar je terecht kunt met kids, vrienden of met je laptop om te werken. Stevige ontbijt – en lunchgerechten, gezonde verse sappen, goede koffie van Giraffe, overheerlijke taarten, biologische biertjes en wijnen en een menukaart speciaal voor de kleintjes. Geen tijd om rustig te zitten? Dan neem je het lekkers mee voor thuis of onderweg. Iets te vieren? Bij Juffrouw van Zanten kun je ook terecht voor een feestje, brunch, high tea of borrel.

Binnen vind je beneden een grote speelhoek waar je ook met buggy of kinderwagen naar toe kunt rijden en een ruime verschoningsplek. Bijna ieder tafeltje heeft bovendien een ingenieus ingebouwd systeem waar je een bak speelgoed zo inklikt, een ‘vondst’ van de eigenaresse zelf die van oorsprong vormgever is. Gegarandeerd dat jij even rust hebt. Bij mooi weer plof je neer op het zonnige terras op de brede stoep waar de kinderen naar hartenlust kunnen stoepkrijten of spelen. Voor jonge avontuurlijke kinderen zijn er een paar leuke fiets-, wandel- en tramtochten beschikbaar voor een dagje uit in de omgeving. En in de vakanties worden er tal van leuke activiteiten voor de kids georganiseerd. Het lijkt er op dat er hier echt aan alles is gedacht. En heel fijn: er zijn stiekem al plannen voor meer locaties in het Rotterdamse… Juffrouw van Zanten

Lusthofstraat 27, Rotterdam

 

Ook leuk