Barts Boekje Junior, DEN HAAG, KRAAMCADEAU, LAURA, WINKELEN

Frankey Sue, Den Haag

Bart's Boekje Junior - Frankey Sue

Toegegeven; Den Haag schittert eerder door afwezigheid als het gaat om leuke kinderboetieks – op Tas-Ka Mini en Achtung! Baby na dan – maar sinds kort is er Frankey Sue. Een goed shoppingadresje verstopt in de Weimarstraat, hartje Regentessekwartier. Cool stuff only daar bij Frankey Sue. Eenmaal de drempel over vind je hier leuke, originele accessoires, meubels en kleertjes; allemaal met liefde gemaakt. Persoonlijke favorieten zijn het neon hartenlampje en de onweerstaanbare roze tutu. Heel gezellig: elke aankoop wordt beeldig verpakt met vrolijke strikken en stickers. Frankey Sue is de liefdesbaby van Karina – oprichter van het lifestyle merk FRNKY’s – en Anne Britt –  eigenaar van voormalige webshop Pearls & Swines. Frankey Sue

Weimarstraat 19 * Den Haag.

Niet in de buurt? Alle items worden ook verkocht via hun mooie webshop!

 

Ook leuk