ALLERHANDE TIPS, BART'S GROENE HOEKJE, Barts Boekje Junior, KIM AIMEE, WINKELEN

Candy Lab Toys

Candy Lab

Candy Lab Toys is een klein bedrijfje in New York dat de meest ge-wel-di-ge houten speelgoedautootjes ooit maakt. Stijlvolle, duurzame en vooral ook eenvoudige ontwerpen zodat kinderen worden aangemoedigd om hun eigen verhalen rondom de autootjes te verzinnen. De modellen zijn grotendeels gebaseerd op Amerikaanse klassieke glamour-auto’s uit de jaren ’60 en dragen namen als de Candycab, Blu-74, de Woodie en de Camper. Het merk ontstond door middel van crowdfunding via het creatieve platform Kickstarter. Inmiddels een nieuwe actie gestart om geld bijeen te krijgen voor een serie nieuwe auto’s plus bouwblokken waarmee een hele stad kan worden gebouwd. Wij hebben alvast geïnvesteerd. Candy Lab Toys

Ook leuk