BART'S GROENE HOEKJE, Barts Boekje Junior, KIM AIMEE, WINKELEN

Glorious Lou

Bart's Boekje Junior - Glorious Lou

Bij het Belgische merk Glorious Lou vind je zachte, kwalitatieve en vooral praktische baby- en kinderaccessoires. Denk aan boxkleden met touwtjes om het kleed stevig vast te kunnen maken, badcapes die gewoon op het hoofdje blijven zitten ook al stribbelt hij/zij nog zo tegen, of een extra grote slab die alle rondvliegende klodders opvangt. Glorious Lou gebruikt veel kleur (roze, blauw en een kameelachtige kleur voeren de boventoon) en tijdloze motieven in hun ontwerpen. Elk motief komt in de verschillende items weer terug zodat je dezelfde stijl in je hele uitzet door kunt voeren. En alsof dat allemaal nog niet genoeg reden is om eens een kijkje in de webshop te nemen, gebruiken ze ook nog biologisch katoen en draagt de nieuwe collectie het GOTS label dat garant staat voor een milieuvriendelijke en sociaal verantwoorde productie. Glorious Lou

 

Ook leuk