Barts Boekje Junior, DEN HAAG, JORIEN, WINKELEN

Achtung! Baby, Den Haag

Bart's Boekje Junior - Achtung! Baby

In de leukste buurt van Den Haag, het Zeeheldenkwartier, vind je kinderwinkel Achtung! Baby. Vorig jaar opende de zaak haar deuren aan de Prins Hendrikstraat, tegenover onze andere favoriet Tas-Ka. Bij Achtung! Baby vind je een mix van tweedehands merkkleding voor kinderen van 0 t/m 12 jaar en nieuwe, handgemaakte producten. Raak je geïnspireerd van de vrolijke broekjes en jurkjes met coole prints, dan kun je je opgeven voor één van de creatieve workshops die achterin de zaak worden gegeven. En heb je thuis nog bergen te kleine keertjes liggen? Neem dan even contact op en dan wordt de kleding met de speciale pick-up service bij je opgehaald. Of je kan het zelf komen inleveren bij Achtung! Baby en gelijk een nieuwe outfit voor je uk shoppen. Achtung! Baby

Prins Hendrikstraat 97 * Den Haag

 

Ook leuk