ALLERHANDE TIPS, Barts Boekje Junior, DEN HAAG, ER OP UIT, ETEN & DRINKEN, JORIEN

Picknick van Pistache Café, Den Haag

Bart's Boekje Junion - Picknick van Pistache Cafe

Eerder jubelden wij al enthousiast over het Pistache Café, de nieuwe Haagse healthy hotspot. Op de menukaart prijken verse sapjes, lekkere broodjes en nog betere taartjes waar je spontaan keuzestress van krijgt. Goed nieuws voor wie van alles een beetje wil proeven én het liefst buiten aan de slag gaat met al dat lekkers: bij Pistache kun je nu ook een goedgevulde picknickmand bestellen. Compleet met houten bestek en papieren bordjes, dus ideaal voor een spontaan picknickplan in de Paleistuinen aan de overkant. En mocht je mini nou niet zo blij worden van een sandwich met humus en gegrilde groenten, dan stoppen de lieve mensen van Pistache er gewoon een bolletje hagelslag bij. Iedereen blij. Picknick van Pistache Café

Prinsenstraat 134, Den Haag

Ook leuk