Barts Boekje Junior, FRANKRIJK, STEF, WINKELEN

Bonton

Bart's Boekje Junior - Bonton

Een echte klassieker in Parijs en de meer casual afstammeling van het chiquere en ietwat “zondagse” Bonpoint: Bonton is het coolste warenhuis voor les enfants! Maar liefst vier grote verdiepingen met alles wat hip en Fransig is. De basisingrediënten bestaan uit veel kleur, een beetje humor en gewoon fun. Kan niet mis mee gaan als je het ons vraagt. In de kelder hebben ze een hele mooie verzameling met homewear, met de zachtste stoffen en de schattigste wiegjes. Én grappige Franse boekjes! Voor als je je kind meertalig op wilt voeden, en/of als je je eigen Frans wel wat kunt ophalen. Overal staan leuke friemeltjes en dingetjes om je kinderen tijdens het shoppen uren mee te vermaken. Wel zo fijn wanneer je even door de meters lange rekken wilt snuffelen op zoek naar het perfecte gestreepte tuinpak en de bijpassende vissershoed. Hun fantastische eigen kledinglijn is er voor 0-12 jaar dus in principe hoef je maar een winkel te bezoeken en je bent klaar voor al je jongsten. Kan je daarna voor jezelf lekker Merci of Acne induiken, die gemakshalve om de hoek zitten. Maar vergeet voor je weggaat vooral niet om nog even wat foto’s te maken met je mini(s) in de photobooth! Bonton

Ook leuk