Barts Boekje Junior, ELSBETH, ETEN & DRINKEN, ROTTERDAM

Supermercado, Rotterdam

Barts-Boekje-supermercado-1-1

Avondje uit eten con los ninõs? Neem ze mee naar het nieuwe Supermercado aan de Witte de Withstraat in Rotterdam, waar je je instantly op vakantie waant. Als het laidback interieur – gekleurde klapstoeltjes, hangplanten, tuinverlichting aan het plafond – je niet al in Latijns-Amerikaanse sferen bracht, dan doet de kaart het wel. Empenadas, taco’s, ceviches, Argentijnse steaks en friet van zoete aardappel voor jullie. Voor de kleintjes zijn er lekkere taquito’s of kip met patatas en churros voor toe. Het zou kunnen dat ze te druk zijn om die ook daadwerkelijk op te eten, want de speelhoek is húge, maar ach. Dat geeft jou de kans om nog zo’n swingende cocktail te bestellen, niet? Supermercado

Schiedamse Vest 91 * Rotterdam

Ook leuk