ALLERHANDE TIPS, BART'S GROENE HOEKJE, Barts Boekje Junior, INTERIEUR, KIM AIMEE, KRAAMCADEAU

Germini-geboorteboeket

Bart's-Boekje-Junior---Germini-geboorteboeket

Minuscule teentjes, tiny vingertjes en piepkleine gerbera’s. Wat is er bij een geboorte leuker dan het petieterig-thema door te zetten en de moeder van de mini-me te trakteren op germini’s? Bij Mooi Wat Bloemen Doen bedachten ze zo’n mooi geboorteboeket met germini’s. Door de felle kleuren en de enthousiaste vorm zijn er met de mini variant van de gerbera enorm vrolijke boeketten mee te maken. Kleurenboost verzekerd! Kies voor tinten als zoet roze, paars of rood als er een meisje geboren is. En is het een nieuwe miniman, ga dan wat stoerder met oranje, geelgroen of knalgeel. En mocht je iets inspirerends zoeken voor de babykamer, zet dan wat bloeiertjes in felle tinten op de vensterbank. Bijkomend voordeel: ze blijven lekker lang goed! Germini-geboorteboeket

 

Ook leuk