Barts Boekje Junior, GLOEDNIEUW, HAARLEM, INTERIEUR, KIM AIMEE, WINKELEN

Bij Saar Thuis Kids, Haarlem

Bart's-Boekje-Junior---Bij-Saar-Thuis-Kids

De conceptstore Bij Saar Thuis is al jaren een begrip in Haarlem en omstreken. Hier kun je terecht voor mooie kleding, tassen, sieraden, sjaals en interieurspullen van veelal Scandinavische merken. Onlangs opende eigenaresse Elise in Haarlem Bij Saar Thuis Kids, een stijvolle conceptstore helemaal gericht op alles wat met kinderen te maken heeft. Verwacht veel kinderkleding van merken als Little Indians, Sproet & Spruit, Little Label, House of Jamie, Nice Things Mini en Bellerose. Maar de winkel biedt juist ook een uitgebreide collectie schoenen, servies, rugtassen, knuffels en kussens. Alles uitgekozen door Elise puur omdat ze het zelf mooi vindt. Uiteraard is er voor de kids een aparte speelhoek en komt er binnenkort een heuse ‘mommy’s corner’ waar moeders kunnen speuren tussen verzorgingsproducten, luiertassen en meer fijn spul. Winkelen vanuit je luie stoel kan binnenkort ook: de webshop gaat bijna online! Bij Saar Thuis Kids

Zijlstraat 88 * Haarlem

 

Ook leuk