Barts Boekje Junior, WINKELEN

Minouche

Barts-Boekje-junior banner minouche

En dan kom je online ineens het allerliefste kledingmerk voor baby’s en kleine meisjes tegen – met zulke lieve jurkjes dat je ze ’t liefst allemaal wilt hebben. Minouche heeft alles wat je wilt en meer. Het Australische label maakt simplistische speelpakjes, tuinjurkjes en A-lijnjurkjes van comfortabele stoffen – gemaakt in Bali.

Barts-Boekje-Junior-Minouche

De jurkjes zijn mooi, maar ook vooral speels en eigenlijk gewoon precies goed. Je dochtertje ziet eruit om op te eten – en ze kan in deze jurkjes heel goed dress-up spelen. Het enige wat ze nog hoeft toe te voegen is jouw rode lipstick – en ze kan nog steeds vrij spelen. De jurkjes komen ook nog eens in mooie lichtroze en lichtgrijze tinten of juist in fleurige bloemenprint. Je wordt er hebberig van. Minouche

Ook leuk