ALLERHANDE TIPS, Barts Boekje Junior, ER OP UIT, VAKANTIE

Safariportretten

Bart's-Boekje-Junior---Safariportretten

Een dag naar de dierentuin is waarschijnlijk (nog net niet) vaste prik in ’t weekend. Wilde (en minder wilde) dieren bewonderen; de kids vinden het fantastisch. Vooral de big five, die je in Zuid-Afrika overal kunt spotten maar hier natuurlijk veel minder, zijn geweldig om naar te kijken: van reusachtige olifanten tot gevaarlijke leeuwen en luipaarden. South African Tourism zet deze wilde dieren de hele maand maart in de spotlight met een nieuwe campagne: Safariportretten. En de kids will love it! Van 11 maart tot 31 maart kun je, met je kids, een safariportret laten maken. Je kunt kiezen uit een aantal foto’s van dierenfamilies – van hyena’s tot leeuwen tot olifanten – en deze vervolgens ‘namaken’ met je eigen kids. Bonuspunten; je kunt tickets winnen voor safaripark Beekse Bergen. In ieder geval ’t proberen waard. Safariportretten

Ook leuk