Barts Boekje Junior, ELDA, WINKELEN

Partyhat – Lennebelle Petites & FRNKY’S

Bart's-Boekje-Junior---Partyhat

We schreven al eerder over Lennebelle Petites maar nu heeft wel een heel leuk project het leven gezien: sieradenlabel Lennebelle Petites en kledingmerk FRNKY’s bestaan allebei een jaar en dat vieren ze met een gezamenlijke sieradenlijn. De feestelijke limited edition-serie voor moeders en dochters draagt de toepasselijke naam Partyhat en bestaat uit de schattigste kettinkjes en armbandjes – met hele subtiele bedels in de vorm van een feesthoedje en confetti. Alle items zijn in moeder- en kindermaten te bestellen, en zowel in zilver als in 18-karaats goud. En zoals het een feestelijk cadeautje betaamt worden alle sieraden geleverd in een originele, kleurrijke geschenkverpakking. Lennebelle en FRNKYS

 

Ook leuk