ALLERHANDE TIPS, Barts Boekje Junior, KIM AIMEE, WINKELEN

HAMMAM34

Bart's-Boekje-Junior---Hammam34

Multifunctionele doeken heb je nooit genoeg in huis wanneer je eenmaal een kind hebt. Nu kun je natuurlijk ladingen inslaan bij de HEMA of Prénatal, maar dat zijn nu eenmaal niet de mooiste doeken. Die vind je wel bij HAMMAM34. Hun prachtige hammamdoeken van natuurlijke materialen zijn verkrijgbaar in de mooiste kleuren en designs (verwacht onder meer tip-dye, Japans tegeldesign, denim look of Jacquard). Alles wordt met liefde gemaakt en handgeweven in een klein dorpje in het Zuid-Westen van Turkije. De doeken zijn perfect als handdoek thuis of tijdens een dagje strand, maar functioneren net zo makkelijk als zonwering over de kinderwagen of als sjaal wanneer het wat frisser is. Multifunctioneel dus, maar dan net wat stijlvoller. HAMMAM34

Ook leuk