ALLERHANDE TIPS, Barts Boekje Junior, DEBBIE, KOPENHAGEN, WINKELEN

JOSELINE, Kopenhagen

Bart's-Boekje-Junior---Joseline

In de chique wijk Østerbro in Kopenhagen vind je het superleuke tweedehands winkeltje Joseline met alles voor je baby of mini op komst. Alles is tweedehands, maar in zeer goede staat. Je vindt hier werkelijk waar de hipste en mooiste spulletjes voor je kleintje zoals de mooie Moses mand, kinderwagens die nog bijna nieuw zijn of kleding van alle mooie Scandinavische merken. Ouwe meuk kom je hier niet tegen want alleen de mooiste spullen die nog in goede staat verkeren verkopen ze. En handig om te weten: je kunt ook spullen huren per dag. Dus was je nog opzoek naar die ene hippe Deense wieg of wagen? Neem dan een kijkje bij Joseline en wie weet scoor je een mooi item! Joseline

Odensegade 26B, Kopenhagen

 

Ook leuk