Barts Boekje Junior, KIRSTY, SPANJE

Eyescream & Friends, Barcelona

Bart's-Boekje-Junior---Eyescream

Je hebt ijs en je hebt het ijs van Eyescream. Een tripje naar Barcelona moet je er wel voor over hebben, maar och wat zullen je kids je dankbaar zijn. Alles klopt aan het concept van het Spaanse Eyescream & Friends: de vormgeving, alle merchandise en natuurlijk de smaak. Tussen alle behoorlijk toeristisch uitziende tentjes bij het strand, valt dit zaakje op. Groot is het niet, maar het bord aan de buitenkant met bakfietsijs zorgt dat je naar binnen wilt. Wat je dan binnen mag doen is twee bakjes met toppings uitzoeken en aangeven welke smaak je wilt (ondertussen twijfel je of je een sticker en een cookie mee zal nemen of er toch ook nog maar een lolly bij zal doen). Wij kozen voor een Nutella-topping en een cruesli knapperig-achtig iets met cheesecake ijs. Halleluja! (En ja, we namen ook een lolly en wat stickers mee.) We scream for eyescream! Eyescream & Friends

Paseo Joan de Borbó 30, Barcelona

 

 

Ook leuk