AGENDA, AMSTERDAM, Barts Boekje Junior, JORIEN

24H Zuid/Zuidoost, Amsterdam

Bart's-Boekje-Junior---24H-Zuid-Zuidoost

Dit weekend maken we een tour d’Amsterdam want echt in elk stadsdeel is wel iets te beleven. Zo is er op zaterdag de heropening van het Oosterpark (eindelijk!) en op zondag de Markt van de 1001 smaken in het Foodcenter aan de Jan van Galenstraat (gaan!), maar óók het hele weekend het niet te missen 24H Zuid/Zuidoost. Laatstgenoemde betekent 24 uur lang theater, workshops en concerten in de buurten Amsterdam-Zuid en Amsterdam-Zuidoost. Onze favoriet: supyoga bij de Nieuwe Meer. Mét kind, want georganiseerd door De Kinderyogatuin. Eerst een rondje suppen (stand-up-paddling) en daarna een korte yogasessie op je surfplank. Ervaring is niet vereist, een zwemdiploma wel. Voor 8 jaar en ouder. Hang loose! 24H Zuid/Zuidoost

24H Zuid/Zuidoost * zaterdag 26 en zondag 27 september * Amsterdam-Zuid en Amsterdam-Zuidoost

 

Ook leuk