Barts Boekje Junior, KIRSTY, WINKELEN

Mimi et Toi

Bart's-Boekje-junior---Mimi-et-toi

Overhere: we LOVE jewelry! En laten er nou fijne mannen bestaan die graag sieraden geven bij bijvoorbeeld een geboorte als een mooie herinnering. Sieraden blijven, net als herinneringen. En hoe je het ook went of keert: een sieraad blijft bijzonder om te krijgen. Mimi et Toi ontwerpt van die bijzondere sieraden. Want je hebt sieraden en je hebt sieraden. En dit zijn sieraden om te verzamelen. Want hoe meer, hoe mooier! Alles wordt ook nog eens met de hand gemaakt waardoor het nog iets specialer wordt. Naast kettingen, ringen en armbanden heeft Mimi (a real supermom herself trouwens) ook een hele fijne inspirerende Instagram-account. One to watch! Alleen we waarschuwen je: verslavingsgevaar gegarandeerd! Mimi et Toi

 

 

 

Ook leuk