Barts Boekje Junior, DEN HAAG, ELDA, ETEN & DRINKEN

Healthy Cookie Store, Den Haag

Bart's-Boekje-Junior---Healthy-Cookie-Store

Zoekend naar koekjes die zowel biologisch, gezond als lekker zijn kwamen ouders Lev en Tamara Bondarevski bedrogen uit: noch in hun biologische supermarkt noch online vonden ze het superkoekje. Tamara begon te kokerellen. Hun tweejarige zoon was de rechter en hij was onverbiddelijk. Uiteindelijk vond het Haags-Russische stel de perfecte combinatie van ingrediënten: het koekje was biologisch, ambachtelijk, vrij van suiker, gist, zout en gluten, geschikt voor veganisten en… lekker. Vanaf half augustus zijn de wondercookies – samen met een KeepCup gevuld met barista-koffie – verkrijgbaar in hun nieuwe Healthy Cookie Store aan de Bleijenburg 27 in Den Haag. De website is tijdelijk en niet zo, maar op de Facebook-pagina van Lev is het proces te volgen. De officiële opening met bubbels volgt in september. Veelbelovend! BioChefs & Healthy Cookie Store

Bleijenburg 27 * Den Haag

 

 

Ook leuk