Barts Boekje Junior, INSPIRATIE MAMA

Kelli Murray

Barts Boekje - kelli_murray

Kinderen moeten kinderen blijven en mogen niet als aankleedpop of op ongepaste wijze als mini-me functioneren, dat vinden wij. Maar dat het leuk is om ze aan te kleden is een feit, en we vinden ook dat je daar best knappe kiekjes van mag maken. Illustratrice Kelli Murray heeft deze hobby tot een kunst verheven, maar toch ook weer niet aangezien alle plaatjes op haar instagramfeed heerlijk ongekunselt¬†zijn. Geen inspiratiemama dus, inspiratiekids hiero. Dochter Rylee heeft zelfs haar eigen ‘signature style’: zwarte schoenen, de hoed van mama en als het even kan een opvallende zonnebril. En ja, de kunst afkijken mag. Schaamteloos. Kelli Murray Instagram. En haar site met illustraties, bijna net zo fijn: Kelli Murray.

Ook leuk