Barts Boekje Junior, ELSBETH, ER OP UIT, ETEN & DRINKEN, ROTTERDAM

Deli, Rotterdam

Deli

Het best bewaarde geheim van Rotterdamse working moms is Restaurant Deli, onderin de Euromast. Waarom dat zo is? Punt 1: er is gratis wifi en goede koffie. Punt 2: er is een kidscorner waar ze wel even zoet zijn. Punt 3: de menukaart staat vol met dingen die zowel drie- als dertigjaren kunnen bekoren. Zoals crêpes en tarte flambées (een soort pizzaatjes). Punt 4: het zit dus onderin de Euromast, en je bent echt een héél toffe moeder als je ze ook nog even mee naar boven neemt. Punt 5: zowel koffie als lekkernijen zijn to go verkrijgbaar, wat handig is als je wilt picknicken in het park, maar geen tijd had om zelf muffins te bakken. Punt 6: ze hebben er humor, getuige de slogan: fresh coffee & good eats – dé ontmoetingsplek en eetbelevenis op 0 meter hoogte! Deli

Ook leuk