Barts Boekje Junior, KIM AIMEE, ROTTERDAM, WINKELEN

POMME DE JUS, Rotterdam

Barts-2BBoekje-2BJunior-2B-2BPomme-2Bde-2BJus-2BRotterdam

O, wat worden we blij en hebberig van een winkel als Pomme de Jus in Rotterdam! In een mooi, ruim pand (kinderwagenproof!) aan de Bergse Dorpstraat vind je tussen de vintage vitrinekasten, lockers en oude schoolbanken de allermooiste kinderkleding. Het merendeel is van een Frans of Scandinavische merk als Emile et Ida, Bonton, One We Like en Soft Gallery, maar ook Neerlands moois van Imps & Elfs hangt in de rekken. De oprichters zijn gastvrij: de appelsap staat koud, voor mama is er koffie en mocht je eens privé willen shoppen met vriendinnen of met je vijf kinderen dan ben je welkom op zondag of maandag. Grappig detail: er is ook een online winkel met iedere maand een nieuwe, tè leuke kleurplaat om uit te printen. Pomme de Jus

Bergse Dorpstraat 109a, Rotterdam
 

Ook leuk